The Garden Group Visits Sonairte – Peter Donegan Garden Design & Landscaping

1
The Garden Group Visits Sonairte – Peter Donegan Garden Design & Landscaping

Το Sonairte είναι το μέρος που μου αρέσει να πηγαίνω ως κηπουρός. Ως άνθρωπος με πράσινο μυαλό, είναι επίσης το μέρος όπου πηγαίνω με την κόρη μου, ως πατέρας. κηπευτικά προσόντα δεν φοριέται στο μανίκι μου, τις μέρες τους.

Υπάρχει κάτι ο περιοδικός πίνακας των στοιχείων του απλοϊκού τύπου σχετικά με το αργό μαγείρεμα με δορυφόρο ανακλαστήρα ηλιακής ενέργειας, τους βατράχους ως μέθοδο ελέγχου των παρασίτων και τον ηλεκτρισμό με ποδήλατο. Εκτός από το αγαπημένο χρώμα του Kermit, το σκηνικό, ακόμα και όταν δεν είναι μια λαμπρή μέρα στο Sonairte, είναι απολύτως εκπληκτικό.

Αν ψάχνετε για συγκρίσιμα, Οικολογικό Κέντρο Sonairte είναι λίγο Το Κέντρο Εναλλακτικής Τεχνολογίας διασταυρώθηκε με River Cottage Farm, αλλά όμως Ιρλανδός και ακόμα κανένα από τα παραπάνω. Η επίσκεψή μου με αυτή την ευκαιρία ήταν μια πρώτη για την ομάδα κήπου που έχω διευθύνει τα 3 τελευταία χρόνια.

The Garden Group εν συντομία: Δεν υπάρχει συνδρομή, δεν υπάρχει κόστος και προσελκύει περισσότερους μη κηπουρούς παρά βοτανολόγους. Λίγο διαφορετικό, μπορείς να πεις. Μου αρέσει κάπως έτσι, αν και κάποιοι λένε ότι είναι πολύ ανόητο εκ μέρους μου. Θα δούμε… αλλά προς το παρόν, όλα καλά.

Το Sonairte μπορεί να είναι πολλά πράγματα ατελείς για κάποιους, θα καταλάβετε τι εννοώ αν πάτε εκεί. Αυτό, όμως, αυτή η ατέλεια επιτρέπεται κατά καιρούς και εδώ βρίσκω ότι ταιριάζει Αυτό τοπίο. Έχοντας κατά νου τον κήπο σας, αυτό που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε το Sonairte είναι η μαζική εξαιρετικά ποικιλόμορφη βιοποικιλότητα, που στον πραγματικό κόσμο λειτουργεί.

ανεμογεννήτρια

Υπάρχουν στοιχεία του Sonairte που υπάρχουν και στον κήπο μου, και το αντίστροφο. Είναι πινελιές που μπορεί να κάνουν τον χώρο μου σε εξωτερικούς χώρους να φαίνεται σε κάποιους, ελαφρώς απρόσεκτος ίσως, σε σύγκριση με τον επίσημο τύπο ye olde – αν και υπήρχαν πάντα στο σχεδιασμό κήπων πριν από τον 19ο αιώνα.

Εσωτερικά, ο σχεδιασμός του κήπου στο μυαλό και πολύ πιο σημαντικό είναι ότι ξέρω ότι είναι δυνατόν να πάρουμε λίγο από το αδίστακτο και να το επιτρέψουμε να χωρέσει στον εξωτερικό χώρο σας, προς το καλύτερο.

Από τις ιδέες για χαρακτηριστικά κήπου μέχρι να μεγαλώσετε το δικό σας και από το να σας προκαλεί σκέψη έως αυτό που μπορεί να σας εκπλήξει βλέποντας τα παιδιά να χαμογελούν, το Sonairte είναι πραγματικά ένα από τα κρυμμένα πετράδια της Ιρλανδίας.

Σε μια μικρή παρατήρηση, Το ραδιόφωνο κήπου Sodshow ήρθαν μικρόφωνα για το ταξίδι των ομάδων στον κήπο και η απογευματινή μας έξοδος θα βγει στον αέρα αυτή την Παρασκευή και την επόμενη σε 2 μέρη. Υπήρχαν τόσα πολλά να ληφθούν.

Ένα μεγάλο σημείωμα ευχαριστώ στον καλό τύπο και τον πράσινο φίλο Τρέβορ Σάρτζεντ που ήταν ο οδηγός μας για το απόγευμα. Επίσης στους υπέροχους εθελοντές στο Sonairte που είναι και ήταν και πάλι απλά υπέροχοι. Επίσης και σε καμία περίπτωση ξεχνώντας εσύ που ήρθαν, μπορεί και ήρθαν.

Σημείωση: Οι δύο πρώτες εικόνες είναι η ευγενική ιδιοφυΐα φωτογράφος Jennifer Farley. Συνιστώ ανεπιφύλακτα μια περιήγηση στην πραγματικά εκπληκτική της φωτογραφίες από τις ημερήσιες ομάδες κήπου.

Schreibe einen Kommentar