The Garden Group Set To Sail – Peter Donegan Garden Design & Landscaping

0
The Garden Group Set To Sail – Peter Donegan Garden Design & Landscaping

Έχω μια διαφορετική συναυλία αυτό το Σαββατοκύριακο – μην μπερδεύεστε! Σε αυτό, ο σχεδιασμός είχε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό για το δεύτερο ταξίδι των ομάδων κήπου και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε.

Δεν ήμουν ποτέ σε α κήπος grouΠ συναυλία…?

Μετά από ένα τηλεφώνημα αργά το βράδυ με έναν κύριο που τον έλεγαν Μαρκ από την Island Ferries [4th February] Η επόμενη περιπέτειά μας θα είναι στο Irelands Eye.

 • Ημερομηνία: 18 Απριλίου, Κυριακή
 • Χρόνος: 11.30 π.μ
 • Σημείο συνάντησης: Outside The Bloody Stream Pub, Howth, Co. Dublin
 • Κόστος για ταξίδι με πλοίο: 15 € με επιστροφή – καταβάλλεται στον Skipper την ημέρα
 • Κράτηση: μόνο μέσω σχολίου εδώ
 • Επικοινώνησε μαζί μου: Είμαι επάνω [Vodafone Prefix]6594688 ή twitter.com/DoneganGardens
 • Αλλα: Καθώς ταξιδεύουμε με πλοίο, θα χρειαστεί να τηλεφωνήσω δύο ημέρες νωρίτερα για να βεβαιωθώ ότι οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες για να ταξιδέψουμε. Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις τουαλέτας στο νησί – γι‘ αυτό χρησιμοποιήστε το κεφάλι σας! Επίσης, να είστε πολύ προσεκτικοί με τα σκουπίδια/περιτυλίγματα που μπορεί να φουσκώσουν.
 • Ενδυματολογικός κώδικας: Δείτε το παραπάνω βίντεο και αυτή είναι η Ιρλανδία.
 • Διάρκεια: Συζήτησα με τον Skipper και εγώ και αυτός υπολόγισε ότι περίπου 3 ώρες στο νησί θα ήταν άφθονες.
 • Καιρός: ο καιρός…. Η εικασία σας είναι τόσο καλή όσο η δική μου ;) και αυτή είναι η Ιρλανδία. Αλλά θα προσέχω με την Ιρλανδία και λέγοντας μια μικρή προσευχή. Φέρτε μια ομπρέλα. Τυλίξτε ζεστό. Και φορέστε μερικά παπούτσια που θα κρατούν τα πόδια σας στεγνά.
 • Μεσημεριανό: Είχα προτείνει να φέρω ένα πικνίκ. Αυτό θα κάνω πάντως. Όλα πάνε καλά, θα είναι μια φιάλη καφέ και μερικά ωραία sambo!
 • Τίποτα άλλο: αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω ή καλέστε.
 • Κατευθύνσεις: Η μετάβαση στο Howth μέσω DART είναι η καλύτερη επιλογή. Η έξοδος εισόδου του σταθμού βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σημείο συνάντησης μας The Bloody Stream Pub. Τα λεωφορεία 31 & 31B πηγαίνουν επίσης εκεί από την Lower Abbey Street και θα πρέπει να υπάρχει άφθονο πάρκινγκ.

Έχω πάει ποτέ εκεί…; Όχι. Αλλά από το εκτενές μου google έρευνα εδώ είναι τι έχω ανακαλύψει.

Ευγενική προσφορά της Wikipedia

Τα ερείπια του α Πύργος Μαρτέλο και μια εκκλησία του 8ου αιώνα (η Εκκλησία των Τριών Γιων του Νέσσαν) είναι τα μόνα σημάδια προηγούμενης κατοίκησης. Η είσοδος του παραθύρου του πύργου 5 μέτρα πάνω από το επίπεδο του εδάφους είναι πλέον προσβάσιμη από ένα σχοινί που κρέμεται από το παράθυρο. Ο ναός λειτουργούσε ως ενοριακός ναός για το Howth μέχρι τους πρόσφατους αιώνες, και τελικά αντικαταστάθηκε από μια εκκλησία στο χωριό λόγω των περιορισμών που υπήρχαν για κάθε λειτουργία με βάρκα.

Σε Σέλτικ φορές το νησί ονομαζόταν Νήσος της Ερίας. Eria ήταν ένα γυναικείο όνομα και αυτό μπερδεύτηκε με το Erin, που προέρχεται από το Éireann, το ιρλανδικό όνομα για Ιρλανδία. ο Βίκινγκς αντικατέστησε τη λέξη Island με το Ey, το αντίστοιχο Νορβηγικό τους, και έτσι έγινε γνωστό ως Erin’s Ey και τελικά Ireland’s Eye. Το νησί ήταν παλαιότερα γνωστό και ως Inis Faithlenn.

Το Ireland’s Eye περιλαμβάνει το κύριο νησί, μια σειρά από βράχους και ένα νησάκι που ονομάζεται Thulla. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι ο τεράστιος ανεξάρτητος βράχος που ονομάζεται «The Stack», στη βορειοανατολική γωνία του νησιού, ο οποίος φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία από θαλασσοπούλιασυμπεριλαμβανομένων χιλιάδων γκιλεμότ, ξυραφάκια, φουλμάρες και γλάροι. Το πέμπτο της Ιρλανδίας gannet αποικία ιδρύθηκε στο Stack τη δεκαετία του 1980, και τώρα υπάρχουν μερικές εκατοντάδες ζεύγη που αναπαράγονται εκεί κάθε χρόνο. Υπάρχει ένα μεγάλο φαλακροκόραξ αποικία στο κύριο νησί, και μερικά αναπαραγωγικά ζευγάρια φουσκωτές. Γκρι φώκιες είναι άφθονα στη θάλασσα γύρω από το νησί.

Το Eye είναι μια πόλη από μόνη της, με εγγεγραμμένη έκταση 21,5 εκταρίων (53 στρέμματα).

Birdweb.net μπορείτε επίσης να διαβάσετε λίγο περισσότερο την πλευρά της φύσης με μερικές υπέροχες σημειώσεις για τις διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσετε και τι μπορείτε να περιμένετε να δείτε. Θα έδινα ιδιαίτερη σημείωση σε αυτή τη γραμμή της γραφής τους

Είναι καλή πολιτική να παραμείνετε στα πατημένα μονοπάτια, καθώς είναι πολύ εύκολο να περπατήσετε πάνω σε καλά καμουφλαρισμένα κοτοπουλάκια ή αυγά.

Οι θέσεις για ταξίδι περιορίζονται σε 18 άτομα. Όσοι ήταν στο προηγούμενο ταξίδι του Garden Group έχουν την πρώτη άρνηση και ισχύουν οι συνήθεις Οδηγοί του Garden Group.

*Το πρώτο ομαδικό ταξίδι στον κήπο

Reblog αυτής της ανάρτησης [with Zemanta]

Schreibe einen Kommentar