Irelands Greatest Garden Group – Εκδρομή Ιανουαρίου – Peter Donegan Garden Design & Landscaping

0
Irelands Greatest Garden Group – Εκδρομή Ιανουαρίου – Peter Donegan Garden Design & Landscaping

Υπό τεράστια πίεση [water joke in there somewhere], φαίνεται ότι οι ομάδες του κήπου απλώς πεθαίνουν για να επιστρέψουν στην υπέροχη ύπαιθρο…. και εγώ.

Και έτσι έχω ένα σχέδιο… κάπου. Είναι αργά που το γράφω… και πρέπει να ρωτήσω τους άλλους ευγενικά. Αλλά έχω ημερομηνία – κράτηση μόνο με σχόλια. αβέβαιος για τίποτα; Αφήστε ένα σχόλιο. Όλες οι ενημερώσεις θα γίνουν σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ:

 • Ημερομηνία: Κυριακή 30 Ιανουαρίου
 • Που: Skerries Mills, Skerries, Co. Dublin
 • χρόνος: 11.45 στην τοποθεσία. Έξω από την εξώπορτα.
 • Λεπτομέριες: Μόλις μίλησα με τον Paddy από τους Skerries Mills, ο οποίος θα κάνει μια προσωπική ξενάγηση στην ομάδα. Αυτό αναμένεται να διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά.
 • Αριθμοί: περιορισμένο σε 20 [can be extended if I give enough notice]
 • Κόστος: 5€ είναι η καλύτερη τιμή που θα μπορούσα να πάρω. Καλά, Καλά αξίζει.
 • Αλλα: Έγραψα αυτήν την ανάρτηση στο The Skerries Mills πριν από μερικά χρόνια. Ανυπομονώ να επιστρέψω. Τι σχέση έχει αυτό με την υπέροχη ύπαιθρο και την κηπουρική; Σας συνιστώ να διαβάσετε τον οδηγό της ομάδας κήπου. Και μετά διαβάστε….

Το 2008 έγραψα αυτό για τους Skerries Mills:

Από το πώς τα 55 στρέμματα που περιβάλλουν τους μύλους ήρθαν στα χέρια των συμβουλίων, πώς εξελίχθηκε η αυθόρμητη καύση από το στατικό και το αλεύρι και γιατί το προσδόκιμο ζωής για αυτούς [lucky enough to get a job there?] ήταν μόλις 40 ετών… είναι μεταξύ τα πολλά γεγονότα που κάνουν το ταξίδι εξαιρετικά ευχάριστο. Έξω από αυτό το «The Mills» είναι αυτάρκεις, οικονομικά. Δηλαδή, πρέπει να ξεπεράσουν. Και το κάνουν, τώρα.

Πέρα από αυτό, το άλλο ενδιαφέρον μου ήταν/ είναι ότι «επιστρέφουμε» στις μέρες της εξοικονόμησης νερού, της αιολικής ενέργειας και της οικιακής παραγωγής. μου έδωσε μια εικόνα για το πόσο «όχι και τόσο μακριά» είμαστε από εκείνες τις μέρες της παλιάς επιστροφής.

New To The Garden Group:

Και πάλι, σας συνιστώ να διαβάσετε τον οδηγό της ομάδας κήπου. Υπήρξαν τρεις προηγούμενες εξορμήσεις, οι 2 από τις οποίες ήταν στο Irelands Eye και στο πολεμικό μνημείο πάρκο. Ωραίο χαρακτηριστικό στο Mail On Sunday επίσης.

Παρακαλώ σημειώστε:

Όπως πάντα, εάν σκέφτεστε να ακολουθήσετε τους κανόνες, ισχύουν πάντα οι βασικές αρχές της λογικής ευγένειας. Είναι φυσικά πολύ απλά.

 • Εάν το όνομά σας δεν είναι στη λίστα [left via comment] – δεν μπορείς να πας. Χωρίς παρεξήγηση. Εχοντας πεί αυτό…
 • Εάν πρέπει να εγκαταλείψετε – δεν πειράζει, αλλά κάντε το όσο το δυνατόν συντομότερα και όχι απλώς να μην εμφανιστείτε καθόλου – εάν δεν εμφανιστείτε την ημέρα, μπορεί απλώς να εμποδίσετε κάποιον άλλο να πάει. Αυτό δεν ακούγεται καθόλου αγενές, είναι πολύ απλά επειδή….
 • Δεν πληρώνομαι ούτε λαμβάνω φιλοδωρήματα για αυτό.
 • Εάν οι αριθμοί υπερβαίνουν, βάλτε το όνομά σας στη λίστα αναμονής και τηλεφωνήστε με. Θα σας φτιάξουμε κάτι. Επειδή…
 • Η ποσόστωση πιθανότατα δεν αποφασίζεται από εμένα. Αλλά τότε αυτό δεν είναι η εθνική αίθουσα συναυλιών.
 • Απολαύστε τον εαυτό σας :)

Λάβετε μια πρόταση… σκέψεις ή σχόλια παρακάτω

Ομάδα Κήπων-ees:

 • Κράτηση: μόνο μέσω σχολίου εδώ
 • Επικοινώνησε μαζί μου: Δες παρακάτω. δεν είναι πρόβλημα ;)
 • Ενδυματολογικός κώδικας: συνιστάται να φοράτε κατάλληλα υποδήματα και ρούχα. Πολλά περισσότερα σε αυτό από ανεμόμυλους και μερικοί από τους περιπάτους είναι στο γρασίδι και προφανώς ανεβαίνουν κάποιες σφιχτές σκάλες με στροφές.
 • Διάρκεια: 3 ώρες πρέπει να σας βλέπουν καλά – εάν έχετε περιορισμένο χρόνο. Ωστόσο, το Skerries είναι μια όμορφη πόλη. Μπορεί να μείνω για λίγο ακόμα.
 • Καιρός: ο καιρός…. Η εικασία σας είναι τόσο καλή όσο η δική μου.
 • Μεσημεριανό: Είχα προτείνει να φέρω ένα πικνίκ. Αυτό θα κάνω πάντως. Όλα πάνε καλά, θα είναι μια φιάλη καφέ και μερικά ωραία sambo! Υπάρχει ένα καφενείο εκεί που σερβίρει ωραία γεύματα, αλλά – μου είπαν ότι μπορούμε να καθίσουμε στον επάνω όροφο στη γκαλερί και μπορείτε να φέρετε τον καφέ/το μεσημεριανό σας.
 • Τίποτα άλλο: αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω ή καλέστε.

Φτάνοντας εκεί:

Εάν ταξιδεύετε από την πόλη του Δουβλίνου ή μακρύτερα με αυτοκίνητο και έχετε χώρο και θέλετε να σημειώσετε στα σχόλιά σας ότι έχετε χώρο, παρακαλούμε να κάνετε… τίποτα χειρότερο από το να πάρουν 2 το λεωφορείο από το ίδιο σημείο και δύο να οδηγήσουν σε ένα αυτοκίνητο στο την ίδια ώρα…. καταλαβαίνεις το drift μου. Οπωσδήποτε….

Με τα μέσα μαζικής μεταφοράς:
Το προαστιακό τρένο που κατευθύνεται βόρεια από τους σταθμούς Connolly, Tara και Pearse του Δουβλίνου, ακολουθεί τη γραμμή Drogheda που κάνει στάση στο Skerries. Η διαδρομή για τους πεζούς από τον σιδηροδρομικό σταθμό προς το Skerries Mills είναι σηματοδοτημένη και απέχει περίπου 5 λεπτά με τα πόδια.
Λεωφορείο αρ. 33 από την Lower Abbey Street στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου, μέσω Swords, Lusk και Rush. Κατεβείτε στη στάση «Holmpatrick Church» και περπατήστε 2 λεπτά στο Town Park μέσω της Miller’s Lane.
Με ιδιωτικό όχημα:
Το Skerries έχει πινακίδες από τον αυτοκινητόδρομο MI μέσω Balbriggan από τα βόρεια ή μέσω Lusk στον R127 από τα νότια. Το πάρκο της πόλης που ενσωματώνει τους μύλους βρίσκεται στο νότιο άκρο του Skerries. Ακολουθήστε τα καφέ σημάδια κληρονομιάς για Skerries Mills. Διατίθεται άνετος δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Επικοινώνησε μαζί μου:

Schreibe einen Kommentar