Garden Group Tour To Irelands Eye Guide – Peter Donegan Garden Design & Landscaping

0
Garden Group Tour To Irelands Eye Guide – Peter Donegan Garden Design & Landscaping

ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΟΘΗΚΑΝ. ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΕΙ!!!

Για να μην συγχέεται με άλλη μια συναυλία στον κήπο – το μάθημα ανάπτυξης του δικού σας κήπου – που διοργανώνω αυτό το Σάββατο.

Αυτή η ανάρτηση απευθύνεται σε όσους παρακολουθούν την ομαδική περιοδεία The Peter Donegan Weblog Garden στο Irelands Eye.

*ΜΟΝΟ* Εάν το όνομά σας έχει γίνει αποδεκτό μέσω σχολίου στο The Ομάδα Κήπου για να σαλπάρει ανάρτηση ιστολογίου – μπορείτε να μπείτε στο σκάφος. Μισώ να ακούγομαι αγενής αλλά…. Προτιμώ να απογοητευτείς παρά να με πετάξει ο κυβερνήτης στη θάλασσα ?

Στη συνέχεια της συνομιλίας μου με τον κυβερνήτη των σκαφών [17:22 hours] Η αναχώρηση εξαρτάται από την επιβεβαίωση καιρού που θα δοθεί αυτήν την Παρασκευή το πρωί. Ωστόσο, μου είπαν να υποθέσω ότι προχωρά. ο χτυπήσει μέσα ακριβώς κάτω από την παραπάνω φωτογραφία θα αφαιρεθεί το συντομότερο γεμάτος δίνεται άδεια καιρού.

….

11.30 προσέλευση

Καθώς αυτό το ταξίδι εξαρτάται αποκλειστικά από ένα σκάφος που αναχωρεί – παρακαλούμε να είστε στην ώρα σας!! Σκεφτείτε θυμωμένος Σκίπερ. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ή κάντε μια παραλλαγή πάρκου και βόλτας. Η στάθμευση στο δρόμο γύρω από το Howth είναι ψυχική μια ηλιόλουστη Κυριακή!

Η στάση Dart που θέλετε είναι το Howth – μην το συγχέετε με Howth Junction.Στην έξοδο από το σταθμό DART βρίσκεστε ακριβώς έξω από την παμπ The Bloody Stream [pictured left]που θα συναντηθούμε.

Τα λεωφορεία 31 και 31Β αναχωρούν επίσης από την Lower Abbey Street.

Δεν έχουμε ξεναγό. Όμως έχουμε….

Ο Diarmid O‘ Cathsaigh από την Howth Peninsula Heritage Society θα μας συναντήσει στην προβλήτα και θα μας κάνει μια σύντομη ομιλία [about 20 minutes] για την ιστορία και τις ιστορίες του νησιού. Ευχαριστώ πολύ τη Mary Stephenson που διοργάνωσε αυτό για μένα.

Ταξίδι με σκάφος

Το Boat θα αναχωρήσει για το Irelands Eye μόλις ο Diarmuid τελειώσει την ομιλία του. Όλα τα λεφτά [€15] να καταβληθεί εκ των προτέρων στον κυβερνήτη. Υπολόγιζα ότι δεν παίρνει πιστωτική κάρτα ή επιταγή.

είδη ένδυσης

Συνιστάται να φοράτε μακριά παντελόνια και καλές αδιάβροχες μπότες αν θέλετε να περπατήσετε στο νησί. Η βλάστηση που καλύπτει το νησί είναι αγκάθια/ αγκάθια/ αγκαθωτή και υγρή.

Φωτογραφία/Βίντεο

Συνιστάται πλήρως. Απλώς google Irelands Eye για εικόνες και θα καταλάβετε γιατί. Αν κάποιος θέλει να ηχογραφήσει συνομιλία του Diarmuids μαζί μας σε υψηλή ευκρίνεια, θα ήταν υπέροχο.

Μεσημεριανό

Φέρτε ένα πικνίκ και μια φιάλη. Και βάλτε το σε ένα σακίδιο. Ένα άνετο.

Καιρός

ο καιρός υποτίθεται ότι είναι καλός δόξα τω Θεώ. Αλλά – αυτή είναι η Ιρλανδία και μόλις φτάσουμε εκεί…. είμαστε εκεί. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για το μπάνιο.

Πρόσεχε

Αυτό είναι ένα νησί. Υπάρχουν οδοντωτές άκρες / όψεις από γκρεμούς κ.λπ.

Αν πρόκειται να περιπλανηθείτε παρακαλώ μην το κάνεις μόνος σου.

Τα πουλιά τείνουν [if they are] να φτιάξουν τις φωλιές τους στο επίπεδο του εδάφους. Προσέξτε προσεκτικά.

Επίσης, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα περιτυλίγματα/σκουπίδια που μπορεί να φουσκώσουν όταν βρίσκεστε στο νησί.

Αλλα

Ο αριθμός του κινητού μου είναι πρόθεμα vodafone και μετά 6594688. Χρησιμοποιήστε τον αν χρειάζεται.

Αν ο Blaithín, η Dena και η Rosemary αρχίσουν να τραγουδούν Ο Μάικλ κωπηλατεί τη βάρκα στην ακτή ή Rock the Boat – έχεις την άδειά μου να χρησιμοποιήσω τη λογική σου ?

Σε αυτό το σημείο θα αναφερθώ στον Οδηγό της Ομάδας Κήπου και θα ανυπομονώ να σας δω την Κυριακή.

Τράβηξα αυτές τις φωτογραφίες την περασμένη εβδομάδα….

Schreibe einen Kommentar