Τοπία φιλικά προς τους σκύλους | Κάμινγκ, GA

0
Τοπία φιλικά προς τους σκύλους |  Κάμινγκ, GA
κοριτσάκι που παίζει με το σκυλί στην πίσω αυλή

Το να δώσετε ελευθερία στο σκυλί σας στην αυλή σας δεν χρειάζεται να σημαίνει ένα κατεστραμμένο τοπίο. Υπάρχουν μερικοί απλοί και στρατηγικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αγαπήσετε τον σκύλο σας και να διατηρήσετε ένα ελκυστικό τοπίο. Να είστε προετοιμασμένοι, ωστόσο, ότι ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τις ιδέες σχεδίασης τοπίου για να ανταποκριθείτε στις αναπόφευκτες συνήθειες του κατοικίδιου ζώου σας.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές σχεδιασμού τοπίου που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε μια όμορφη αυλή ως ιδιοκτήτης σκύλου:

Σκεφτείτε σκληρά τοπία για να αποφύγετε κηλίδες ούρων

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα με το να αφήνετε τον σκύλο σας να υπάρχει στην αυλή σας είναι η ζημιά που μπορούν να κάνουν αυτά τα ζώα στο γρασίδι σας, όπως κηλίδες ούρων, σκάψιμο και αντιαισθητική φθορά. Αντί να προσπαθείτε να προστατεύσετε το γρασίδι σας από τις φυσικές συνήθειες του σκύλου σας, σκεφτείτε να αντικαταστήσετε περιοχές του γρασιδιού σας με μη ζωντανά υλικά εξωραϊσμού όπως τούβλα, πλακόστρωτα σκυροδέματος και πέτρες.

Να είστε σοφοί με την επιλογή Grass σας

Εάν προτιμάτε να έχετε λίγο πράσινο γρασίδι στην αυλή σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση όταν πρόκειται για τον τύπο του χλοοτάπητα σας. Υπάρχουν χόρτα που είναι πιο ανθεκτικά από άλλα όσον αφορά την κίνηση των ποδιών (ή την κυκλοφορία των ποδιών). Γενικά, οι Βερμούδες είναι το πιο σκληρό γρασίδι της ζεστής εποχής και η ψηλή φέσουα θεωρείται ανθεκτικό γρασίδι δροσερής εποχής.

Αναγνωρίστε την αξία της Ξιφασκίας

Η περίφραξη δεν χρειάζεται απλώς να συνορεύει με την ιδιοκτησία σας. Υπάρχουν ελκυστικά υλικά περίφραξης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κρατήσουν τα σκυλιά σας μακριά από ορισμένες περιοχές του τοπίου σας. Μπορείτε να επιλέξετε να περιφράξετε τον κήπο σας για μια αίσθηση αυλής ή να περικλείσετε ένα συγκεκριμένο τμήμα της αυλής σας που προορίζεται μόνο για το κατοικίδιό σας.

Προετοιμαστείτε για θέματα διαδρομής σκυλιών

Εάν έχετε φράχτη που συνορεύει με την ιδιοκτησία σας, θα πρέπει να περιμένετε από το σκυλί σας να φθείρει ένα μονοπάτι ακριβώς δίπλα του ή να τρέχει παράλληλα με το φράχτη. Τα σκυλιά τείνουν να είναι εδαφικά, έτσι ακριβώς μέσα στο φράχτη σας μπορεί να μην είναι ιδανική περιοχή για φυτά ή ακόμα και γρασίδι. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να βάλετε πέτρα ή χαλίκι σε αυτό το «μονοπάτι του σκύλου» για να μην είναι ενοχλητικό.

Να είστε ενήμεροι για τα τοξικά φυτά

Μπορεί να καλλιεργείτε δηλητηριώδη φυτά χωρίς καν να το γνωρίζετε. Στην πραγματικότητα, πολλά αυτοφυή φυτά είναι τοξικά για τον σκύλο σας, με αποτέλεσμα είτε μια αναστατωμένη κοιλιά είτε σοβαρές, ακόμη και επιπλοκές. Μάθετε τα μούρα και τα φύλλα που ο σκύλος σας δεν πρέπει να είναι ποτέ τριγύρω.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διατήρηση ενός ελκυστικού γκαζόν και ενός χαρούμενου σκύλου, καλέστε την Pannone’s Landscaping & Lawn Pros.

Δημοσιεύτηκε εκ μέρους του Πλεονεκτήματα και εξωραϊσμός του Pannone’s Lawn

1444 Buford Hwy
Cumming, GA 30041

Τηλέφωνο: (678) 294-0351

Email: [email protected]

Δευτέρα – Σάββατο 8:00 π.μ. – 6:00 μ.μ

Schreibe einen Kommentar