Συμβουλές για την ανοιξιάτικη φύτευση λουλουδιών

0
Συμβουλές για την ανοιξιάτικη φύτευση λουλουδιών
εποχιακά λουλούδια φυτεμένα από την Pannone's Lawn Pros & Landscaping

Τίποτα δεν λέει άνοιξη περισσότερο από ένα τοπίο με πολύχρωμα ανοιξιάτικα λουλούδια. Ωστόσο, οι ανθοφορίες της άνοιξης μπορεί επίσης να είναι ευαίσθητες και δύσκολες στη φύτευση, ειδικά όταν οι θερμοκρασίες στη Γεωργία δεν αντικατοπτρίζουν μια πραγματική αλλαγή εποχής. Είναι σημαντικό να μάθετε πώς να φυτεύετε σωστά τα ανοιξιάτικα λουλούδια σας. Αυτά τα παρακάτω εύκολα βήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα λουλούδια που καθυστερούν να ανθίσουν, δεν μεγαλώνουν ποτέ ή πεθαίνουν γρήγορα αυτή την άνοιξη.

#1 Εμπλουτίστε το στρώμα εδάφους σας με νέο κομπόστ

Όπως κάθε άλλο ζωντανό ον, τα λουλούδια χρειάζονται καλή διατροφή για να έχουν επιτυχία. Αυτό ξεκινά με ό,τι υπάρχει στο χώμα σας και το χώμα σας χρειάζεται φρέσκο ​​λίπασμα για να κάνει ένα άλμα αυτή την άνοιξη. Εάν δεν κάνετε κομποστοποίηση μόνοι σας, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το βιολογικό προϊόν από το φυτώριο της περιοχής σας.

#2 Επιλέξτε τα σωστά λουλούδια

Ακριβώς επειδή αγαπάτε την εμφάνιση ενός συγκεκριμένου ανοιξιάτικου λουλουδιού δεν σημαίνει ότι θα αναπτυχθεί καλά στο συγκεκριμένο τοπίο σας. Όχι μόνο υπάρχουν σωστά και λάθος ανοιξιάτικα λουλούδια για τη Γεωργία, αλλά πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη την ποσότητα του ήλιου και της σκιάς που παίρνει το παρτέρι σας στην ιδιαίτερη αυλή σας. Σε γενικές γραμμές, οι ιδιοκτήτες σπιτιού στην Ατλάντα έχουν επιτυχία με ανθεκτικά ανοιξιάτικα λουλούδια όπως οι πετούνιες, οι μπιγκόνιες, η καφαία και η ρουέλια Cajun.

#3 Στερεώστε το παρτέρι και το φυτό σας

Πριν ξεκινήσετε να σκάβετε τρύπες για τις νέες ανοιξιάτικες ανθοφορίες σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα ανάχωμα με το παρτέρι σας έτσι ώστε το νερό της βροχής να αποστραγγίζεται σωστά. Αυτό μπορεί να γίνει με την προσθήκη επιπλέον επιφανειακού εδάφους αναμεμειγμένο με κομπόστ.

#4 Προσθέστε νερό και υγρό λίπασμα

Αμέσως αφού φυτέψετε τα λουλούδια σας στο έδαφος, είναι καιρός να τα λουστείτε με νερό και υγρό λίπασμα για να ξεκινήσετε τη βέλτιστη ανάπτυξη. Το υγρό λίπασμα επιτρέπει σε θρεπτικά συστατικά όπως το άζωτο, ο φώσφορος και το κάλιο να παρέχονται αποτελεσματικά στα λουλούδια σας.

#5 Μάλταρε το παρτέρι σου

Το επίστρωμα με ψήγματα πεύκου δεν είναι μόνο ιδανικό για την εμφάνιση του παρτέρι σας, αλλά προσφέρει επίσης πολλά πολύτιμα οφέλη για την υγεία και την ανάπτυξη των λουλουδιών σας. Στην πραγματικότητα, το σάπια φύλλα βοηθά στη δημιουργία του ριζικού συστήματος, στη διατήρηση της υγρασίας στο έδαφος και στην προστασία των λουλουδιών σας από ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας.

Στην Pannone’s Lawn Pros & Landscaping, θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε ένα ζωντανό ανοιξιάτικο τοπίο. Όσον αφορά τη φύτευση ανοιξιάτικων λουλουδιών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε βήμα της διαδικασίας – ή να ολοκληρώσουμε ολόκληρη την εργασία για εσάς! Καλέστε τους ειδικούς φροντίδας γκαζόν Cumming σήμερα για να μάθετε περισσότερα.

Δημοσιεύτηκε εκ μέρους του Πλεονεκτήματα και εξωραϊσμός του Pannone’s Lawn

1444 Buford Hwy
Cumming, GA 30041

Τηλέφωνο: (678) 294-0351

Email: [email protected]

Δευτέρα – Σάββατο 8:00 π.μ. – 6:00 μ.μ

Schreibe einen Kommentar