Νέο χλοοτάπητα για το γκαζόν σας

0
Νέο χλοοτάπητα για το γκαζόν σας
εγκατάσταση χλοοτάπητα

Δεν είστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ξυπνά το γκαζόν σας αυτή την άνοιξη; Δεν φταις πάντα εσύ. Οι χλοοτάπητες μπορεί να καταστραφούν ή να καταστραφούν από την ξηρασία, τα έντομα, τις ασθένειες και πολλές άλλες φυσικές απειλές. Εάν ο χλοοτάπητας σας χρειάζεται λίφτινγκ, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε σπόρους γρασιδιού για να μεγαλώσετε ξανά το γρασίδι σας είτε μπορείτε να εγκαταστήσετε χλοοτάπητα για πολύ πιο γρήγορη επισκευή.

Το χλοοτάπητα είναι ουσιαστικά προκαλλιεργημένες λωρίδες γρασιδιού. Μπορεί να απλωθεί στο υπάρχον έδαφος μετά από μερικές απλές εργασίες προετοιμασίας που θα ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των ριζών. Το Sod σάς δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρετε τον υπαίθριο χώρο πρασίνου σας στην πλήρη του δόξα μέσα σε λίγες μέρες ή εβδομάδες. Η ωοτοκία μπορεί να ελαχιστοποιήσει τη διάβρωση του εδάφους, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το νερό και το κόστος.

Γιατί η εγκατάσταση χλοοτάπητα είναι καλύτερη επιλογή από τον σπόρο του γρασιδιού; Όχι μόνο θα μπορείτε να απολαύσετε το νέο σας γκαζόν πολύ πιο γρήγορα (δύο εβδομάδες σε σύγκριση με δύο εποχές), αλλά μπορείτε επίσης να εμπιστευτείτε τη σύνθεση, την ποιότητα και την εμφάνιση του νέου σας χλοοτάπητα. Στην πραγματικότητα, έχει ένα προϋπάρχον ριζικό σύστημα που είναι έτοιμο να αγκυροβολήσει στο σημερινό σας έδαφος. Η αγορά χλοοτάπητα από μια εταιρεία εξωραϊσμού σημαίνει ότι έχει καλλιεργηθεί από διαπιστευμένους επαγγελματίες χλοοτάπητα. Αυτό δίνει στο γρασίδι σας μια σφραγίδα έγκρισης και υψηλών προδιαγραφών.

Η γρήγορη ανάκαμψη και η ελάχιστη προσπάθεια που συνεπάγεται η αντικατάσταση του γκαζόν σας με εγκατάσταση χλοοτάπητα είναι τέλεια για την άνοιξη. Καθώς οι θερμοκρασίες αυξάνονται γρήγορα, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε την αυλή σας και να συμβαδίσετε με το καταπράσινο γρασίδι των γειτόνων σας. Μπορεί επίσης να χρειαστείτε ένα γκαζόν που να επιβιώνει από τα ανοιξιάτικα ντους. Ευτυχώς, η εγκατάσταση χλοοτάπητα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την πρόληψη της διάβρωσης (σε αντίθεση με τη σπορά του γρασιδιού).

Είστε έτοιμοι για νέο χλοοτάπητα; Καλέστε τους ειδικούς μας στο Pannone’s Lawn Pros & Landscaping για οικονομική εγκατάσταση χλοοτάπητα κοντά στο Cumming. Πιστεύουμε ότι κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού αξίζει ένα πράσινο, πλούσιο και υγιές γκαζόν – ανεξάρτητα από το μέγεθός του.

Δημοσιεύτηκε εκ μέρους του Πλεονεκτήματα και εξωραϊσμός του Pannone’s Lawn

1444 Buford Hwy
Cumming, GA 30041

Τηλέφωνο: (678) 294-0351

Email: [email protected]

Δευτέρα – Σάββατο 8:00 π.μ. – 6:00 μ.μ

Schreibe einen Kommentar