Εξωραϊσμός και περιποίηση γκαζόν το χειμώνα

0
Εξωραϊσμός και περιποίηση γκαζόν το χειμώνα
Τοποθετημένο από την Pannone's Lawn Pros & Landscaping

Εάν δεν σας ενδιαφέρουν οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι σωροί χιονιού και οι μεγάλες περιόδους παγετού, θα εκτιμήσετε τη διαμονή σας στη Γεωργία. Ωστόσο, οι ήπιοι χειμώνες μας δεν είναι πάντα οι καλύτεροι για χλοοτάπητα και θάμνους. Στην πραγματικότητα, ο θερμότερος καιρός κατά τους «χειμερινούς» μήνες μπορεί να δημιουργήσει επιζήμιες απειλές για τον εξωραϊσμό σας.

Όταν πλησιάζουν οι ψυχρότερες θερμοκρασίες, είναι φυσικό το γρασίδι και τα δέντρα σας να περάσουν σε λήθαργο. Αυτός είναι ο τρόπος της φύσης να προστατεύεται από τα πιο σκληρά στοιχεία. Κατά τη διάρκεια του λήθαργου, το γρασίδι σας σταματά να αναπτύσσεται και απορροφά πολύ περιορισμένα θρεπτικά συστατικά.

Εάν ο χειμώνας είναι ήπιος, ωστόσο, και οι θερμοκρασίες αυξηθούν νωρίς και ασταθώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χειμερίας νάρκη, τα χόρτα και οι θάμνοι σας μπορεί να ξυπνήσουν πρόωρα. Αυτό μπορεί να τους κάνει να προσπαθήσουν και να αναπτυχθούν ξανά πριν αρχίσει πραγματικά η άνοιξη. Κατά τους ήπιους χειμώνες στη Γεωργία, δεν είναι ασυνήθιστο να έχουμε μια ζεστή «ανοιξιάτικη» μέρα ακολουθούμενη από βαθιά κατάψυξη την επόμενη εβδομάδα. Το τοπίο σας θα δυσκολευτεί πολύ να κατανοήσει αυτές τις διακυμάνσεις του καιρού.

Το πρόβλημα με την απροσδόκητη ζέστη κατά τους χειμερινούς μήνες

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και πέφτουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορεί να ασκήσει πίεση στο έδαφος, ειδικά αν δεν έχει παρασκευαστεί με τα σωστά θρεπτικά συστατικά. Η κακή διατροφή στο χώμα σας οδηγεί συχνά σε νεκρά σημεία σε όλο το γρασίδι σας και σε θάμνους που αγωνίζονται.

Εκτός από το φτωχό έδαφος και τις παγωμένες ανθοφορίες, η ασθένεια του γκαζόν είναι άλλη μια απειλή κατά τους ήπιους χειμώνες. Ενώ η ασθένεια του χλοοτάπητα δεν προκαλεί συνήθως ανησυχία σε ένα κρύο περιβάλλον με χαμηλή υγρασία, αυτές οι μυκητιασικές λοιμώξεις μπορεί να εμφανιστούν εάν υπάρχουν μέρες ήπιας ζέστης και υγρασίας. Δυστυχώς, το αδρανές και απροετοίμαστο γρασίδι σας θα είναι λιγότερο πιθανό να καταπολεμήσει αυτές τις ασθένειες. Το ίδιο μπορεί να ισχύει για τα παράσιτα του γκαζόν και τους θάμνους σας κατά τη διάρκεια ενός ήπιου χειμώνα.

Χρειάζεστε βοήθεια για την προστασία του τοπίου σας κατά τη διάρκεια ενός ήπιου χειμώνα στη Γεωργία; Το Pannone’s Landscaping & Lawn Pros είναι εδώ για να προσφέρει γρήγορες, προσιτές και ενημερωμένες υπηρεσίες γκαζόν όλες τις εποχές του χρόνου – ακόμα και όταν το γρασίδι σας προσπαθεί να κοιμηθεί.

Δημοσιεύτηκε εκ μέρους του Πλεονεκτήματα και εξωραϊσμός του Pannone’s Lawn

1444 Buford Hwy
Cumming, GA 30041

Τηλέφωνο: (678) 294-0351

Email: [email protected]

Δευτέρα – Σάββατο 8:00 π.μ. – 6:00 μ.μ

Schreibe einen Kommentar