Εγκατάσταση δέντρων ιδιωτικότητας αντί για φράχτη

0
Εγκατάσταση δέντρων ιδιωτικότητας αντί για φράχτη
δέντρα ιδιωτικότητας

Εάν θέλετε να συνορεύετε με το ακίνητό σας και ταυτόχρονα να αποκτήσετε λίγη ιδιωτικότητα, η παραδοσιακή περίφραξη δεν είναι η μόνη επιλογή. Στην πραγματικότητα, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού συνειδητοποιούν τα οφέλη του να αφήσουν τη φύση να δημιουργήσει το επιθυμητό εμπόδιο.

Τα δέντρα ιδιωτικότητας μπορεί να είναι ένας λεπτός, φυσικός και αισθητικά ευχάριστος τρόπος για να αποκτήσετε λίγη μοναξιά στην αυλή σας. Όταν τοποθετούνται στρατηγικά, αυτά τα δέντρα μπορούν να λάβουν πολλές μορφές ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες, το προσωπικό σας στυλ και τον τρόπο που θέλετε οι θάμνοι, οι φράκτες ή τα δέντρα να συμπληρώνουν το συνολικό σας σχέδιο τοπίου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι ιδιοκτήτες σπιτιού θεωρούν τα δέντρα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ως σύνορο γύρω από το τοπίο τους, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

  • Κρύψτε μια αντιαισθητική θέα
  • Αποκτήστε λίγη ιδιωτικότητα από έναν αδιάκριτο γείτονα
  • Να έχετε χωρισμό αλλά χωρίς να εμποδίζετε τον ουρανό, το φως του ήλιου και το φυσικό αεράκι
  • Θωρακίστε μια πισίνα ή χώρο ψυχαγωγίας
  • Καταπνίγει τον θόρυβο του δρόμου
  • Κρύψτε τα αυτοκίνητα ή τα φώτα του δρόμου
  • Αποκλείστε τους ισχυρούς ανέμους

Γιατί να επιλέξετε Privacy Trees αντί για περίφραξη Hardscape;

Η περίφραξη με σκληρό τοπίο μπορεί να είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο για την παροχή ιδιωτικότητας και προστασίας. Ωστόσο, δεν είναι για όλους. Ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν αυστηρές οδηγίες από την HOA τους σχετικά με τον τύπο του υλικού περίφραξης, το ύψος και άλλες προδιαγραφές. Αυτό μπορεί να μην ευθυγραμμίζεται με αυτό που θέλετε να κάνετε ή να δημιουργήσετε στην αυλή σας. Τα δέντρα ιδιωτικότητας είναι επίσης ιδανικά για όσους θέλουν μια «softscape» και φιλική προς το περιβάλλον λύση. Μπορούν επίσης να προσθέσουν αξία στην ιδιοκτησία σας!

Τι είδους απορρήτου χρειάζεστε;

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά δέντρα απορρήτου για τις συγκεκριμένες ανάγκες και το στυλ σας. Ένας ειδικός σε θέματα τοπίου μπορεί να σας βοηθήσει να το πετύχετε. Θα χρειαστεί να εξετάσετε ένα φυτικό διάλυμα που να είναι πυκνό και να κρατά το φύλλωμά του όλο το χρόνο, ειδικά αν θέλετε να ελέγξετε ένα μόνιμο εξάρτημα, όπως λάμπες δρόμου, το διπλανό σπίτι ή έναν σιδηρόδρομο. Η απόσταση και το ύψος είναι επίσης σημαντικά ζητήματα. Γενικά, τα αειθαλή κωνοφόρα και τα πλατύφυλλα αειθαλή αποτελούν εξαιρετικά δέντρα προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Αν θέλετε χρώμα, η Magnolia, οι διακοσμητικές κερασιές και οι Crabapple είναι δημοφιλείς επιλογές.

Είστε έτοιμοι να φυτέψετε μερικά δέντρα και να αποκτήσετε λίγη ιδιωτικότητα στην ιδιοκτησία σας; Καλέστε σήμερα την Pannone’s Lawn Pros & Landscaping και κάντε κράτηση για τη διαβούλευση με το δέντρο απορρήτου στο Cumming.

Δημοσιεύτηκε εκ μέρους του Πλεονεκτήματα και εξωραϊσμός του Pannone’s Lawn

1444 Buford Hwy
Cumming, GA 30041

Τηλέφωνο: (678) 294-0351

Email: [email protected]

Δευτέρα – Σάββατο 8:00 π.μ. – 6:00 μ.μ

Schreibe einen Kommentar