Απόρριψη απορριμμάτων σκύλων από το γκαζόν σας

0
Απόρριψη απορριμμάτων σκύλων από το γκαζόν σας
κοριτσάκι που παίζει με το σκυλί στην πίσω αυλή

Είναι το γκαζόν σας αγαπημένο μπάνιο για τα σκυλιά της γειτονιάς; Παρόλο που μπορεί να θεωρείτε ότι τα κακά του σκύλου είναι ενοχλητικό ή ενοχλητικό για να αποφύγετε, μπορεί επίσης να είναι σημαντικός κίνδυνος για την υγεία για την αυλή σας και την οικογένειά σας. Αφού μάθετε τα γεγονότα για τα κακά του σκύλου, θα θυμάστε οπωσδήποτε την επόμενη φορά τις τσάντες με το σκούπερ ή το γιογιό σας.

Το 1991, η EPA όχι μόνο ονόμασε τα σκυλιά ως περιβαλλοντικούς ρύπους, αλλά τα έβαλε στην ίδια κατηγορία με τα φυτοφάρμακα! Τα απορρίμματα σκύλων περιέχουν παράσιτα που είναι επικίνδυνα για τη φυτική ζωή σας, τα άλλα κατοικίδια ζώα σας και τα παιδιά σας. Στην πραγματικότητα, μόνο ένα γραμμάριο κοπράνων περιέχει 23 εκατομμύρια βακτήρια στα κόπρανα!

Τα χλοοκοπτικά είναι ο τέλειος διασκορπιστής
Οι περισσότερες εταιρείες εξωραϊσμού δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη της αφαίρεσης των σωρών από τα κακά του σκύλου σας προτού συντηρήσουν το γκαζόν σας. Αυτό σημαίνει ότι όταν τα φρέσκα (ή παλιά) απορρίμματα σκύλων χτυπήσουν τη λεπίδα του χλοοκοπτικού, μπορούν γρήγορα να εξαπλωθούν σε όλες τις περιοχές του γρασιδιού σας. Σε αυτό το σημείο, είναι σχεδόν αδύνατο να καθαριστεί. Γίνεστε ευαίσθητοι στους αμέτρητους ρύπους και τα παράσιτα που ζουν τώρα κάτω από τα γυμνά πόδια της κόρης σας καθώς κάνει τροχούς στο γρασίδι ή δίπλα στο μπαλάκι του τένις που πετάτε για τον σκύλο σας στην πίσω αυλή.

Άλλοι τρόποι ταξιδιού
Ακόμα κι αν είστε επιμελής να μαζέψετε τα κακά σας πριν κουρέψετε το γκαζόν, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τα βακτήρια των κοπράνων να έχουν ήδη εξαπλωθεί. Στην πραγματικότητα, αυτός ο τύπος βακτηρίων αγαπά να ταξιδεύει στον αέρα με έντομα και άλλα παράσιτα. Εάν κανείς δεν είναι πρόθυμος να τα μαζέψει, τα βακτήρια των κοπράνων μπορούν απλώς να μετακινηθούν μέσω του ανέμου. Μόλις βρουν ένα νέο σπίτι, μπορούν να εγκατασταθούν βαθιά μέσα στο έδαφος και να ζήσουν ένα χρόνο ή περισσότερο!

Τι διακυβεύεται?
Πόσο σοβαρά είναι τα παράσιτα και τα βακτήρια που ζουν και εξαπλώνονται από τα κόπρανα του σκύλου; Πιθανές καταστάσεις περιλαμβάνουν παρβοϊό, ταινία, E.Coli και σαλμονέλα για να αναφέρουμε μερικές. Μερικά από αυτά μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες σε κατοικίδια ζώα και ανθρώπους, ιδιαίτερα σε μωρά και έγκυες γυναίκες.

Είστε έτοιμοι να γίνετε καλός σκούτερ; Ελπιζουμε. Στο Pannone’s Lawn Pros & Landscaping, μας αρέσει να εκπαιδεύουμε τους ιδιοκτήτες σκύλων σχετικά με τους κινδύνους της μη απόρριψης των απορριμμάτων σκύλων αμέσως. Είναι μια απλή και γρήγορη εργασία που θα μπορούσε να σώσει το γρασίδι και την υγεία σας.

Δημοσιεύτηκε εκ μέρους του Πλεονεκτήματα και εξωραϊσμός του Pannone’s Lawn

1444 Buford Hwy
Cumming, GA 30041

Τηλέφωνο: (678) 294-0351

Email: [email protected]

Δευτέρα – Σάββατο 8:00 π.μ. – 6:00 μ.μ

Schreibe einen Kommentar