Αποχετευτικές λύσεις για την αυλή σας

0
Αποχετευτικές λύσεις για την αυλή σας
Εγκατάσταση αποχέτευσης

Όταν ο μετεωρολόγος προβλέπει άλλη μια βροχόπτωση τον Απρίλιο, δεν αποτελεί έκπληξη. Ζούμε στους πιο βροχερούς μήνες του χρόνου της Γεωργίας. Αν και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για έναν αγώνα μπέιζμπολ με βροχή, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να προστατέψετε το γρασίδι σας από την επιπλέον βροχόπτωση κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν.

Πρώτα και κύρια, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το νερό μπορεί εύκολα να φύγει από την αυλή σας μετά από ένα ντους βροχής. Εάν όχι, μπορείτε να αντιμετωπίσετε υγρές περιοχές στον χλοοτάπητά σας, καθώς και πλημμυρισμένα παρτέρια και πολλαπλασιασμό των κουνουπιών. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να εφαρμόσετε λύσεις αποχέτευσης και να προστατέψετε το τοπίο σας παρά την υπερφόρτωση των ανοιξιάτικων ντους:

  • Τοποθετήστε μια γαλλική αποστράγγιση
  • Ισοπεδώστε ή βαθμολογήστε εκ νέου την αυλή σας
  • Δημιουργήστε μια ξηρή κοίτη κολπίσκου
  • Αερίστε το γκαζόν σας

Η γνώση της αιτίας της κακής αποστράγγισης θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια λύση είναι κατάλληλη για εσάς. Είτε θέλετε να αερίσετε λόγω συμπαγούς εδάφους είτε να εγκαταστήσετε μια γαλλική αποχέτευση για μια πιο μόνιμη προσέγγιση, μπορούμε να χειριστούμε τις ανάγκες σας για αποστράγγιση στο Pannone’s Lawn Pros & Landscaping.

Παρατηρείτε σημάδια κακής αποστράγγισης στην αυλή σας μετά από μια καταιγίδα ή ένα δυνατό ντους; Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη μετανάστευση ή τη μετατόπιση σάπια φύλλα από τα φυτά σας, καθώς και λακκούβες με νερό στο γρασίδι σας. Για να διασφαλίσετε ότι η κακή σας αποστράγγιση δεν υπονομεύει τα ανθισμένα ανοιξιάτικα λουλούδια σας αυτή την εποχή, συνιστούμε να εγκαταστήσετε ένα διάλυμα αποστράγγισης νωρίτερα παρά αργότερα. Θα διαπιστώσετε ότι η ομάδα εξωραϊσμού της Cumming είναι άρτια καταρτισμένη και οικονομικά προσιτή όσον αφορά την αποχέτευση. Ενώ η άρδευση και η ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας για το γρασίδι και τα φυτά σας, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το τοπίο σας δεν συγκρατεί περισσότερο νερό από αυτό που μπορεί να αντέξει.

Δημοσιεύτηκε εκ μέρους του Πλεονεκτήματα και εξωραϊσμός του Pannone’s Lawn

1444 Buford Hwy
Cumming, GA 30041

Τηλέφωνο: (678) 294-0351

Email: [email protected]

Δευτέρα – Σάββατο 8:00 π.μ. – 6:00 μ.μ

Schreibe einen Kommentar